Friday, 28 October 2011

sweet momento


Aku suka sgt tgk pic nih. Mmg aku sendiri yg amek. Sbb sblm tu aku asik tgk hb aku dok berdua ngn dak baby nih amek gambo mcm tu la mcm nih laa.. Diorg hanya ber2 saje. Tapi ade mata yg memerhati.. hehe.. Dlm hp hb mmg byk gambo mereka ber2. Aku tau hb aku suka kat baby syida nih. Dan sememangnya die amat menyayangi kanak2. Mungkin hari tu baby syida nih satu2nya diva kecil yg ade. Tu yg agak mengediks sket nampak mereka.. hahaha i like it!!!

Wednesday, 19 October 2011

Beribu Sesalan by Jaclynn Victor, Sheila Hamzah & Ning Baizura

Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri

Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu

Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
Kisah janji dimungkiri lagi

Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini
Diiringi

Kisah janji
Dimungkiri
Dimungkiri

Sia-sia ku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Beribu sesalanku

Tuesday, 18 October 2011

Pergila Sayang 2...

Lunch td aku bersama 2 lg ofismate pegi mkn kat Jln Kuching. Tu adalah fav kedai mkn kami wlaupun mahal tp puas hati sbb sodap. Aku agak exited nk mkn kat sane sbb ade lauk yg aku bole tapau utk laki aku. Tp tetiba hati ku disentap kerana ternampak sesuatu yg mengingatkan aku pd dier. Fuhhh ilang selera aku beb. Badan aku trus menggeletar dan seram sejuk. Aku hanya pandang ke jalan raya. Sbb aku xnak ilang miss pandangan aku klau dier lalu. Hampir stgh jam aku mkn kat kedai tu, tibe2 'dier' lalu. Yang pasti bukan dier. Tp aku masih rasa auranya. Ya Allah.. kuatkan semangat aku.. Buanglah ingatan ku pdnya. Aku benci utk trus mengingatinya. Benci bila memikirkan halnya. Walaupun die x bersalah..

Pergila sayang....

Aku anggap ini adalah dugaan utk aku. Di saat akhir aku bersama die, aku ingin lupakan die dgn cara aku menginsafkan diri. Kdg2, aku cuba mendapatkan bantuan luar tp masih gagal kerana aku mmg sayangkan die. Tu adalah dunia aku dgn die. Namun, aku gagal melawan kata hati. Aku lalui dgn menjatuhkan maruah keperempuaanan yg aku jaga selama ini. Ego dgn sifat wanita aku. Aku kalah dgn die. Aku terlalu mengikuti die. Tetiba hadir seseorg yg aku x pk dan follow ttg die. Die hadir utk menyinari hidupku. Cuba utk buat ku rasa bahagia. Namun, aku masih rasa kekurangannya. Aku masih mengingati die.

Sunday, 16 October 2011

Im back ngeeee

Hi..
lame sgt da tglkan diary aku nih. sebenornye ade gak coret2 kat blog nih tp aku x post pun. Agak personal tang tu. Dan lg x tau ape kata korg klau baca. Agak tersilap langkah sket tp alhamdulillah aku skrg kembali ke jln yg benar. Harapnye masih x terpesong lah yer.